Konferencija BPI

 

U prilogu možete pogledati kratak intervju sa pobjednicom projekta Burza poduzetničkih ideja, Rominom Petaros, te kratki osvrt na prezentaciju drugoplasirane Tihane Putinja i trećeplasirane kandidatkinje Katarine Žumbar.
Cure, sve ste zaista napravile izvrstan posao.Ovim Vam putem zahvaljujemo na svemu, zaista nam je bila čast upoznati Vas. Vjerujemo da ćemo o vama imati priliku još puno čitati.

 

A tebi, Romina Petaros, skidamo kapu. Uložila si mukotrpan trud, koji se na kraju doista i isplatio. Uporna si i predana osoba, pravi borac.

 

HVALA TI NA SVEMU!

 

 

 


Konferencija Burza poduzetničkih ideja je završna konferencija projekta “Burza poduzetničkih ideja”, sufinanciranog od strane Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Projekt je započeo 29.12.2014. i traje do 28.10.2015. godine. Riječ je o jedinstvenom projektu koji se prvi put provodi u Puli. Njegov je cilj osposobljavanje i motiviranje mladih osoba za ulazak u poduzetničke vode.

 

Završna će se konferencija održati 23.10.2015. godine, na Fakultetu ekonomije i turizma “Dr. Mijo Mirković”, u dvorani Pula (prizemlje zgrade) s početkom u 11:00 sati. Ulaz na konferenciju je BESPLATAN.

 

Prijava sudionika na konferenciju traje od 10:00 – 11:00 sati, a budući da se očekuje veliki broj uzvanika, dođite nešto ranije kako biste zauzeli svoje mjesto.

 

U nastavku možete pogledati detaljniji raspored.

 

Veselimo se Vašem dolasku.

Program konferencije